Relaxstoelen

Alles voor een zorgeloze vakantie

De Kampeerder in Bredene biedt een ruim assortiment aan relaxstoelen o.a. van Lafuma, Travellife…. Hieronder krijg je al een beeld van de verschillende producten in ons assortiment.

Vind je niet meteen het juiste onderdeel? Neem een kijkje in onze winkel? Of geef ons een seintje via info@dekampeerder.be

Travellife Relaxstoelen

De Travellife-relaxstoelen behoren tot de kwaliteitsvolle Barletta-familie en zijn voorzien van ventilerend en weersbestendige Airmesh-bekleding. Ze zijn voorzien van elastiek-bevestiging. De comfortabele vulling van deze stof is extra luchtdoorlatend en houdt geen vocht vast. Hierdoor is deze stoel sneller droog dan andere stoelen.

De stoel kan tot 150 kg dragen en is voorzien van een afneembaar hoofdkussen en afneembare bekerhouder. Deze relaxstoel is ideaal om te genieten op de camping of in de tuin.

Lafuma Relaxstoelen

Bij Lafuma volgen we de RSX-modellen en de Futura-modellen in de relaxstoelen. Hierbij geven we graag wat extra uitleg: 

Lafuma RSX

Deze stoelen hebben we in 2 varianten. De variant met elastiek-bevestiging en deze met clips-bevestiging.
Beide stoelen zijn verkrijgbaar in batyline in verschillende kleuren. De stoelen kan je in verschillende posities zetten.
Uniek is ook de zero-grafity-positie waarbij je benen hoger liggen dan je hart. Deze positie is ideaal voor jouw rustpositie.

Lafuma Futura

De Lafuma Futura stoelen zijn allemaal voorzien van clips-bevestiging voor extra stevigheid. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in batyline in verschillende kleuren maar zijn ook beschikbaar in Airco-doek (zie Air comfort en Be comfort-stoelen). Deze airco-doek zit niet alleen heel comfortabel, het zorgt er ook voor dat de stof snel droogt na een regenbui of als je bij warm weer zweet. Ook hier kan je genieten van de unieke zero-grafity-positie. De Futura stoelen zijn voorzien van een unieke armleuning waardoor je slechts je armen moet gebruiken om de stoel achteruit te zetten. Dit is anders dan bij de stoelen uit de RSX-reeks waar je zowel je benen als je rug moet gebruiken om de stoel in de juiste positie te zetten.

Lafuma Accessoires