Travellife

Alles voor een zorgeloze vakantie

De Kampeerder in Bredene is verdeler van de kwaliteitsvolle Travellife-producten. Hieronder krijg je een overzicht van alle producten in ons assortiment van het merk Travellife.

Vind je niet meteen het juiste onderdeel? Neem een kijkje in onze winkel? Of geef ons een seintje via info@dekampeerder.be

De Travellife-stoelen behoren tot de kwaliteitsvolle Barletta-familie en zijn allemaal voorzien van ventilerend en weersbestendige Airmesh-bekleding. De comfortabele vulling van deze stof is extra luchtdoorlatend en houdt geen vocht vast. Hierdoor is deze stoel sneller droog dan andere stoelen.

Travellife Relaxstoelen

De relaxstoelen van Travellife zijn voorzien van elastiekbevestiging en kunt u trapgewijs in de optimale positie vastklikken.

De stoel is voorzien van een hoofdkussen en bekerhouder. De maximale draagkracht bedraagt 150 kg.

Travellife standstoelen

De standstoelen van Travellife zijn voorzien bestaan uit 2 uitvoeringen:

  • De Barletta comfort heeft een maximale draagkracht van 120 kg.
  • De Barletta comfort plus kan tot 160 kg dragen.

Voor beide stoelen zijn voetbankjes beschikbaar.

De stoelen zijn hier voorzien van een aluminiumframe.

Travellife ligbedden

De ligbedden van Travellife in de Barletta-serie zijn heel comfortabel om te relaxen. De lengte is met zijn 2m en zijn hoogte van 45 cm comfortabeler dan de gemiddelde standaard-ligbedden. De rugleuning is verstelbaar in 6 verschillende standen. Bovendien is er eveneens een hoofdkussen bij voorzien. De maximale draagkracht bedraagt hier 120 kg.