Catalogus

Speedfit

Categorie: Fittings

        

insteekfittingen en buis voor sanitair, koeling en verwarmingssystemen. Kiwa-Komo gekeurd.

Ga naar deze link voor een kort Speedfit demonstratiefilmpje

ALGEMEEN:

Als een van de toonaangevende producenten van insteeksystemen voor buis heeft John Guest door jarenlange ervaring een optimale kwaliteitsstandaard opgebouwd. Onze insteeksystemen worden in de volksmond ook wel oneerbiedig plastickoppelingen genoemd. U kunt erop vertrouwen dat John Guest kunststof insteekfittingen gegarandeerd de hoogste kwaliteit. Het hele proces van ontwikkeling tot montage wordt bewaakt door het kwaliteits-borging instituut DIN/ISO 9001.

JG Speedfit is de productreeks van verbindingen voor toepassing in warm- of koudwater en verwarmingssystemen. Speedfit is geschikt voor gebruik met zowel kunststof als ook koperbuis, met inachtneming van de geldende specificaties.

Het JG Speedfit assortiment omvat ook de Speedpex-buis (getest volgens DIN 16892 en opgevoerd in de WRC-lijst), vervaardigd uit hoogwaardig PE-X kunststof. Het complete programma is door menig toonaangevend Europees instituten getest. Hiermee wordt een compleet gecertificeerd leidingsysteem aangeboden.

Speedfit insteekkoppelingen en Speedpex buizen voldoen aan de Standard BS 7291, Part 1 en 3, Class S, KIWA (K 12448) en KOMO. De genoemde specificaties zijn van toepassing op de meest gangbare verwarmings- en watersystemen, zoals:

  • Koudwater systemen
  • Open- en gesloten warmwatersystemen
  • Centrale verwarmingssystemen
  • Beveiligde verwarmingssystemen, die met temperaturen en drukken volgens BS7291, Part 1 en 3, Class S, KIWA (K 12448) en KOMO normen
  • Vloerverwarming


Copyright © 2015. All Rights Reserved.